De Geas storspel gav United seger i toppmötet - Solskjær historisk

Tottenham fick inte hål på en storspelande David De Gea.
Marcus Rashfords mål räckte därför till seger för Manchester United - den sjätte raka under nye managern Ole Gunnar Solskjær.
- Jag kände mig väldigt bra, säger De Gea till Sky Sports.

Efter att José Mourinho fått sparken har Manchester Uniteds tillfällige manager Ole Gunnar Solskjær fått en drömstart med idel segrar. Under söndagen väntade det första riktigt stora testet, när man gästade Tottenham på Wembley.

Tottenham fick den första chansen när Heung-Min Son i den nionde minuten trädde fram en passning till Harry Winks som fick ett öppet läge. Avslutet blev dock misslyckat och hamnade utanför målet. Två minuter senare var det Uniteds - och Jesse Lingards - tur att missa ett jätteläge. Engelsmannen fick bollen vid den bortre stolpen men avslutet blev missriktat.

Precis före halvtidsvilan skulle gästerna ta ledningen. Paul Pogba la ut en boll till Marcus Rashford till höger i planen. 21-åringen fick till ett perfekt, lågt avslut som satt vid den bortre stolpen fram till 1-0. Målet var Rashfords fjärde sedan Solskjær tog över.

Den andra halvleken startade med två fina chanser för Tottenham, genom Harry Kane och Dele Alli. Men båda gångerna stod David De Gea för fina räddningar. Det satte tonen för hur halvleken skulle fortsätta.

Tottenham radade upp fina chanser, men De Gea var en vägg i målet. Den kanske allra farligaste chansen kom 20 minuter in i halvleken då Dele Alli rann igenom och kom fri med spanjoren, målvakten väntade då ut avslutet och kunde rädda.

Manchester United vann matchen med 1-0 och tog sin sjätte raka seger under Ole Gunnar Solskjær. Norrmannen är därmed historisk. Ingen annan manager i klubbens historia har inlett med sex raka segrar. Legendaren Sir Matt Busby stannade på fem raka segrar.

David De Gea räddade elva skott, flest i Premier League den här säsongen enligt statistiktjänsten Squawka.

- Jag kände mig väldigt bra. Det var en fantastisk match, säger spanjoren till Sky Sports.