Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Diego Costa kommer att starta för Chelsea - men åker inte med landslaget

Foto: AP

José Mourinho bekräftade på en presskonferens att Diego Costa startar mot Liverpool. Men anfallaren är inte med i den spanska trupp som ska spela EM-kval.
- Jag är glad att han inte spelar för Spanien, men jag vill göra det tydligt att jag inte hade något med det att göra, säger Mourinho.

Diego Costa hade en alldeles lysande inledning i Chelsea och satte dit sju mål på de första fyra matcherna. Efter det har det blivit ytterligare två fullträffar för spanjoren, men Costa har även lidit av skadeproblem.

Chelseas tränare José Mourinho har inte gjort någon hemlighet av att han skyller skadeproblemen på det spanska landslaget. Diego Costa var inte med när Spaniens förbundskapten Vicente del Bosque tog ut den trupp som ska möta Vitryssland i EM-kvalet. Mourinho ville på en presskonferens inför lördagens möte mot Liverpool poängtera att han inte haft någon påverkan i frågan.
- Jag är glad att han inte spelar för Spanien, men jag vill göra det tydligt att jag inte hade något med det att göra, säger Mou som bekräftade att stjärnan kommer att starta..

- Som en konsekvens av det arbetet vi gör med honom tycker vi att han är redo att starta i morgon, men uppenbarligen inte för att åka med landslaget.

Efter Liverpool-matchen på Anfield börjar landslagsuppehållet. För Diego Costas del innebär det lite tid för att rehabilitera sig från skadan.
- Direkt efter matchen kommer han att ha en period av total vila. Ingen träning, ingen behandling. Sen kan han vila och arbeta ordentligt. Det är fantastiska nyheter för oss, och jag vill tacka det spanska fotbollsförbundet för att de tog det beslutet, säger Mourinho.

- Det är också väldigt goda nyheter för honom och för det spanska landslaget. Det är bra för landslaget att ha en bra Diego, inte en sådär Diego.

Publicerad 2014-11-07 kl 20:59
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons