Dramat: Arsenal vände - efter två mål på övertid

Arsenal vände - efter ett stort drama i Women's Super League.
På övertid stod Jonas Eidevalls lag för två mål till seger mot Aston Villa.
- Det var speciellt, säger Arsenal-stjärnan Beth Mead till BBC.

Jonas Eidevalls Arsenal har bärgat årets första seger i Women's Super League.

London-klubben var under söndagen rejält pressad mot Aston Villa på hemmaplan, då Villa ledde med 1-0 när klockan tickade upp på 90 minuter, innan Arsenal stod för en sen vändning. I den 92:a minuten ordnade Katie McCabe 1-1, och två minuter senare avgjorde Alessia Russo matchen till seger med 2-1 för hemmalaget.

Till Eidevalls stora glädje hoppade stjärnspelaren Beth Mead, som varit långtidsskadad, in och stod för en fin prestation, då hon spelade fram till Russos avgörande mål.

- Det var speciellt (att spela). Det har varit en långdragen och tuff skada, men fansen här i dag var otroliga. Det var lite känslosamt på planen, men det var fantastiskt att vara tillbaka, så fantastiskt, säger Mead till BBC och fortsätter om framspelningen:

Det är det jag är här för att göra, hjälpa laget så gott jag kan och jag hoppades på att jag inte skulle vara allt för rostig när jag kom in i dag. Jag gjorde en assist till Alessias viktiga mål, så jag är nöjd med mitt jobb i dag.

Vidare spelade svenska landslagsbacken Amanda Ilestedt från start, medan Stina Blackstenius hoppade in för Arsenal. Lina Hurtig var utanför Arsenals trupp.

Arsenal har nu fyra poäng efter tre omgångar i ligaspelet.