Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Drinkwater lämnar Chelsea - riktar kritik mot klubben

Premier League

Danny Drinkwater bekräftar att han lämnar Chelsea.
Då riktar han kritik mot klubben - och sig själv - i ett öppenhjärtigt inlägg på sociala medier.
"Jag, klubben och fansen är enormt besvikna över utgången", skriver Drinkwater på Instagram.

Foto: Bildbyrån

Danny Drinkwater, 32, lämnar Chelsea efter fem år i klubben när hans kontrakt löper ut i juni. Mittfältaren har varit utlånad till olika klubbar sedan hösten 2019, men går nu skilda vägar med Chelsea en gång för alla.

Drinkwaters tid i Chelsea kantades av skandaler utanför planen, bland annat rattfylleri, och han gjorde bara 23 matcher för Londonlaget.

I ett meddelande på Instagram tar engelsmannen nu farväl av Chelsea-supportrarna med ett minst sagt udda inlägg. Drinkwater listar flera orsaker till att det inte gått som han önskat sig och riktar kritik mot såväl sig själv som Chelsea.

"Jag, klubben och fansen är enormt besvikna över utgången. Det är ingen tvekan om det. Skador, hur jag behandlats, misstag jag gjort, problem utanför planen, brist på speltid… listan på ursäkter kan vara hur lång som helst, men jag skulle inte och kan inte ändra det som hänt.", skriver Drinkwater och fortsätter:

ANNONS

"Fotboll är en fantastisk sport, men det här var en affär som gick fel för båda parter. Det är så svart och vitt som det. Jag ber om ursäkt till Chelsea-fansen för hur det här har utvecklat sig."

Drinkwater var en del av det Leicester som sensationellt nog gick och vann Premier League våren 2016.

Publicerad 2022-05-26 kl 21:24

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto