Drömmål av WBA:s inhoppare fixade oavgjort på White Hart Lane

0-1 5' Odemwingie
1-1 27' Pavljutjenko
2-1 67' Defoe
2-2 82' Cox

Tottenham var tvungna att vinna för att hänga på i kampen om en Champions League-plats till nästa säsong.

Nigerianen Peter Odemwingie gav Jonas Olssons West Bromwich ledningen tidigt borta mot Champions League-jagande Tottenham. I samband med målet skadade sig Spurs vänsterback Benoit Assou-Ekotto som tvingades byta, Sandro ersatte.

Tottenhams ryske anfallare Roman Pavljutjenko kvitterade dock efter en knapp halvtimme med ett snyggt skott från straffområdesgränsen.

I andra halvlek kopierade Jermain Defoe Pavljutjenkos aktion och satte snyggt 2-1 med vänstern.

Mot slutet pressade West Brom på - Chris Brunt avlossade till exempel sin vänsterkanon i den 81:a minuten - strax utanför Gomes vänstra stolpe. Ett par minuter senare fick inhopparen Simon Cox bollen utanför straffområdet. Ynglingen vände inåt och drog till med högern - stenhårt i bortre krysset! Ett riktigt drömmål av WBA-avbytaren.

2-2 blev också slutresultatet - en besvikelse för Redknapps Spurs.

Publicerad 2011-04-23 kl 18:55