POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Dubbla självmål sänkte Everton - Tappar mot Arsenal

Foto: VIASAT FOTBOLL

Antolín Alcaraz nickar in bollen i det egna målet redan i den första minuten mot Southhampton.

Två självmål i den första halvleken blev för mycket för Everton att hämta sig ifrån. Arsenal kan nu rycka i kampen om den sista Champions League-platsen.

Everton var i stort behov av att vinna på bortaplan mot Southhampton för att haka på Arsenal i kampen om den fjärde och sista Champions League-platsen. Men man fick en mardrömsstart när Antolín Alcaraz nickade in bollen i det egna målet redan i den första minuten.

Rickie Lambert fick bollen på vänsterkanten och slog ett inlägg mot den första stolpen. Där dök Evertonbacken upp och kastade sig fram och nickade in bollen i hörnet. Ottagbart för Tim Howard.

Alcaraz sjönk ihop på gräset och visade rejäl frustration över målet som kan skicka Everton bort från Champions League nästa år. Han skrev dock in sig som den sjätte spelaren i Premier Leagues historia att göra ett självmål i den första minuten.

En halvtimme senare blev det ännu värre för Everton. Seamus Coleman stod som fastfrusen i marken och nickade bollen i andra hörnet mot vad Alcaraz gjorde. Två självmål och en rejäl uppförsbacke för Everton.
"Vi är Southampton, vi behöver inte göra mål", sjöng hemmafansen hånande.

Everton spelade upp sig i den andra halvleken men man mäktade aldrig med en reducering. Förlusten ger Arsenal möjlighet att rycka ifrån och koppla rejält grepp om den fjärde och sista Champions League-platsen. Om Arsenal vinner mot Newcastle på måndag så är man fyra poäng före Everton med bara två matcher kvar att spela.

Publicerad 2014-04-26 kl 15:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå