Dzeko bakom Citys sanslösa vändning

Säsongen må vara över för de engelska toppklubbarna – men trots det bjöd Manchester City på en sanslös vändning i gårdagens träningsmatch mot Chelsea. 0-3 vändes till 4-3 på en halvtimme.

Micah Richards fullbordade Citys vändning

Både Chelsea och Manchester City befinner sig just nu på USA-turné och igår möttes trean och tvåan i årets sluttabell i Premier League i en träningsmatch.

Och trots att säsongen är över bjöd man på en riktig målfest. Rafael Benitez mannar gick upp till en 3-0 ledning före halvtid innan City och Edin Dzeko vaknade till. Javi Garcia reducerade först innan bosniern Dzeko gjorde två mål på tjugo minuter.

Vändningen fullbordades sedan när försvararen Micah Richards satte 4-3 i den 90:e minuten.

John Guidetti saknades som bekant på grund av skada.

De båda lagen ska mötas ytterligare en gång, på Yankee Stadium i New York, på lördag kväll.

Publicerad 2013-05-24 kl 08:57