Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter Fifa-anmälan – även City säger sig vara oskyldiga

Efter att ha anmälts till Fifa för att ha använt otillåtna medel för att värva Jeremy Helan för Rennes säger sig Manchester City nu vara oskyldigt.

Det började med Chelseas värvningsstopp efter att ha brutit mot värvningsreglerna när de värvade Gael Kakuta från Lens. Därefter hävdade Le Havre att Manchester United också hade värvat Paul Pogba på ett otillåtet sätt.

Det senaste fallet som nu har dykt upp är Manchester Citys värvning av Jeremy Helan från Rennes. Fransmännen har anmält City till Fifa som kommer att undersöka hur värvningen gått till.

City säger sig dock inte ha agerat på något sätt som bryter mot några värvningsregler, och tycker inte att de har något att stå till svars för. ”Konflikten mellan spelaren och klubben (Rennes) har sin början innan Manchester City visade något intresse”, skriver City på sin hemsida.

”Vi är förvissade om att vi agerat helt enligt reglerna genom värvningsprocessen och har inte uppmuntrat Jeremy Helan till att bryta sitt kontrakt”, skriver klubben vidare.

Publicerad 2009-09-08 kl 22:30
Annons
Annons
Annons