Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Efter inbrottsvågen - nu vill PL-stjärnorna ha bättre skydd

Premier League

De senaste åren har det rapporterats allt mer om attacker mot fotbollsspelare och deras bostäder.
Nu uppger Daily Mail att Premier League-spelare har börjat hyra in före detta soldater för att skydda sina familjer från inbrottstjuvar.

Foto: Bildbyrån

Enligt Daily Mail har fotbollsklubbar i nordvästra England sedan tidigare en diskussionsgrupp där de delar information och diskuterar säkerhet för spelarna. Men nu ska de ha tagit steget längre och börjat vända sig till SAS (brittiska specialförbandet) för att hyra in soldater för att skydda sin samilj, uppger tidningen. 

Förra veckan utsattes Victor Nilsson Lindelöfs familj för ett inbrott i deras bostad i Manchester. Hans fru, Maja Nilsson Lindelöf, skrev på Instagram att hon och barnen varit hemma vid tillfället men lyckats låsa in sig i ett annat rum. Hon skrev också att det varit mycket traumatiskt för hela familjen.

ANNONS

I mars förra året rapporterades att landslagsmålvakten Robin Olsen varit med om ett brutalt inbrott, där hans familj ska ha blivit hotade med machete.

Svenskarna är bara två av fallen där fotbollsspelare har blivit utsatta för inbrott i England under de senaste åren, vilket har lett till att de nu, enligt uppgifterna, tar in extra skydd från militären. 

Publicerad 2022-01-25 kl 18:02

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto