POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Efter övergången till Aston Villa - nu Twitter-dödshotas Bent

Darren Bents övergång från Sunderland till Aston Villa är infekterad. Nu dödhotas anfallaren av sina gamla fans.

Darren Bents övergång från Sunderland till Aston Villa har varit en infekterad historia där Aston Villa fått försvara sitt beteende kring övergången. Allt ska inte ha gått rätt till menar Sunderlands tränare och ordförande. Men det är inte bara Aston Villa som får utstå kritik, utan nu har centralfiguren Bent själv fått smaka på en trist salva, i form av dödshot.

”Hoppas du dör långsamt, kom ihåg vad vi gjorde för dig”, Judas, gå och dö”, ”Hoppas du bryter nacken”, ska olika personer Twittrat om som direkt hot mot Bent.

Anfallaren kan göra debut redan på lördag i matchen mot Manchester City och i huvudpersonen själv kommenterade såpan kring övergången och gav sin förra arbetsgivare, Sunderland en känga.

- Situationen är inte trevlig. Efter att fungerat bra ihop med tränaren i de 18 månader jag tillhörde klubben och bara en dag senare pratar de skit om mig. Jag är besviken på hur allt slutade, säger Bent i Daily Mail och fortsätter:

- Samtidigt är jag nu Aston Villas spelare och jag kan inte gå runt och oroa mig vad min före detta tränare och ordförande säger om mig. Om de inte hade velat sälja mig, hade det inte gjort det.

Publicerad 2011-01-20 kl 15:20
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå