Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter succén - svenske talangen hyllas av Guidetti och Liverpools tränare

England

Kristoffer Petersons trix-show har blivit en succé i England.

Nu hyllas svensken.

- Liverpools assisterande tränare skickade ett sms att det var klass, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Varje lördag sänds det engelska fotbollsprogrammet Soccer AM. I veckans avsnitt gjorde Liverpools Kristoffer Peterson, 18, succé i Skill Skool, som är en tävling där två spelare från engelska ungdomslag möts i en duell där man visar upp sina färdigheter. Den svenske jättetalangen bjöd bland annat på en cykelspark och firade med John Guidettis favorit: "Plankan".

- Det var väldigt kul att vara med. Det är ganska stort i England. Jag mötte en spelare från Borussia Dortmund och det gick riktigt bra. Juryn utsåg mig till vinnare, säger Peterson till fotbollskanalen.se.

Vad har du fått för reaktioner?

ANNONS

- Det har varit väldigt många som har skrivit snälla saker på Twitter. Jag fick ett sms av Liverpools assisterande tränare Mike Marsh. Han skrev att det var klass.

Har din kompis John Guidetti sagt något om "plankan"?

- Han sa att det var tungt gjort och han blev glad. Han var den som visade mig plankan och jag tänkte på honom när det hände. Jag stöttar John till 100 procent i hans situation tillbaka till toppen och vet att det här gjorde honom glad.

Hur går det för dig i Liverpool?

- Det går bra, jag njuter av min fotboll. Jag har en glädje varje dag och det är det viktigaste. Så länge jag har fokus och ger allt så kommer det att gå framåt. Jag har inte tid att gå runt och tänka för mycket eller tycka synd om mig själv i motgång. Det är då man testas och måste vara som starkast.

Har du satt upp några målsättningar i Liverpool?

ANNONS

- Jag har såklart ett mål som nog alla vet och jag behöver egentligen inte säga det. Men jag lämnade inte Sverige för att spela fotboll i ungdoms- och reservlag i England. Men det är ingen dans på rosor och jag vet vad som krävs, därför lägger jag 100 procent fokus på att ta mig dit.

KOLLA IN TRIX-SHOWEN HÄR!

Publicerad 2012-12-02 kl 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto