Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Efter tillskotten - fyra spelare skickas hem från Chelseas träningsläger

Premier League

Raheem Sterling och Kalidou Koulibaly har anslutit.
Då valde Chelsea att skicka hem en kvartett från träningslägret.
Tino Anjorin, Billy Gilmour, Harvey Vale och Armando Broja har åkt hem till England.

Foto: Bildbyrån

Chelsea har gjort två prestigeförvärv hittills under sommarens transferfönster, i form av Raheem Sterling från Manchester City och Kalidou Koulibaly från Napoli. Duon har nu anslutit till laget, som är på försäsongsturné i USA.

Tillskottet innebar dock att truppen, enligt den sportsliga ledningen, blev för stor. Därför har fyra spelare nu skickats hem till England. Det fäller Tino Anjorin, Billy Gilmour, Harvey Vale och Armando Broja. Den sistnämnda ska bero på en fotledsskada, medan de andra tre ska genomföra försäsongen på annat håll.

- Det är aldrig lätt och jag gillade det inte alls för alla förtjänar att stanna i truppen. Jag hade gärna haft kvar alla för Tino, Harvey och Billy har tränat på en väldigt hög nivå och det vore också trevligt att se dem i några matcher, men till slut måste vi ta ett beslut för att upprätthålla kvalitén på träning, så vi bestämde oss för att ha max 24 spelare, säger tränare Thomas Tuchel på klubbens hemsida.

ANNONS

Sedan tidigare har West Ham uppgetts visa intresse för Broja. För Anjorin ska det finnas intresse från Coventry City medan Gilmour väntas bli utlånad.

Publicerad 2022-07-19 kl 07:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto