Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ekstrand blir kvar i Watford: "Är jättenöjd"

Joel Ekstrand är nu klar för Watford

Det har varit på gång ett tag, men nu är det helt klart att Joel Ekstrand blir kvar i Watford. Klubben bekräftade idag nyheten på sin hemsida.

- Jag skrev på precis, så det känns skönt, säger Ekstrand till fotbollskanalen.se.

Förra året snubblade Watford på målsnöret och det blev inget avancemang till Premier League. Nu laddar klubben om - och man gör det med Joel Ekstrand i laget. Mittbacken har idag skrivit på ett treårsavtal med klubben som han representerade under förra året.

Ett beslut som hela tiden varit förstahandsalternativet framför en comeback i Udinese.

- Ja, det var det, jag ville vara med här ett år till i alla fall och de ville de också och därför har de lutat åt det hela tiden, så jag är jättenöjd, säger han, och menar att klubbens satsning för avancemang lockar

- De vill storsatsa för att gå upp i Premier League och de vill behålla stommen av spelare, så från deras sida har det alltid varit att man velat ha mig kvar.

Ekstrand har skrivit ett permanent treårskontrakt med klubben men det är fortsatt så att italienarna kan kalla tillbaka sin försvarare.

- De har ändrat lånereglerna i England så jag har skrivit på för Watford men Udinese kan ta tillbaka mig sen, förklarar Ekstrand.

Under fjolåret var laget snubblande nära att ta klivet upp i Premier League. Klubben tappade avancemanget i den sista matchen - ett nederlag som sitter i.

- Det är alltid något man kommer att tänka på under en längre period, men givetvis går man vidare på. Det går inte att ändra på men det kan irritera än idag att vi inte vann den matchen. Så är det och det är bara att försöka klara det detta året, men det är en lång och svår säsong.

Samtidigt som klubben gjorde klart med Ekstrand presenterade man också värvningen av den brasilianske mittfältaren Iriney från Granada.

Publicerad 2013-07-24 kl 17:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons