Elm tvåmålskytt för Fulham

David Elm har gjort sina första mål för Fulham.

David Elm har gjort ett inhopp i ett cupspel för Fulham men annars har han inte varit i närheten av att blidka manager Roy Hodgson om fler chanser.
Men med två mål i reservlaget i går mot Chelsea (3-3) så gjorde Elm äntligen lite reklam för sig själv.

Redan i andra minuten hade David Elm gett Fulham ledningen med 1-0. Och målet beskrivs enligt Fulhams officiella hemsida i större ordalag:

''David Elm gave the Whites the lead after only two minutes with a wonderful finish''.

David Elm fick överhuvudtaget lovord för sin insats där samarbetet med Michael Uwezu fick högt betyg. Det heter att duon höll i bollen väl och skapade en hel del.

Elms andra mål kom sedan i 35:e minuten. Efter ett bra anfall sedan Simon Davies fått fram bollen till svensken som sköt hårt och lågt i mål.

Men inte nog med det: David Elm var inte långt i från ett hattrick men skottet smet precis utanför Chelsea-målvakten Ross Turnbulls ena stolpe.

Publicerad 2009-11-10 kl 16:31