POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Elmander om flytten: "Jag fick inget bra erbjudande"

Johan Elmander är på väg till Galatasaray. Nu berättar han för första gången om flytten från Bolton.
- Jag fick inget bra erbjudande, säger han.

Galatasaray har redan bekräftat övergången på sin hemsida. Och uppgifter till Fotbollskanalen.se säger också att Elmander är klar för den turkiska klubben. Ändå vill han inte bekräfta flytten.

- Jag har bestämt mig för att spela någon annanstans nästa säsong, men det är något jag behåller för mig själv. Jag är en tråkig person, jag vet, säger han till Bolton News och fortsätter.

- Vi hade ett snack i november och hörde egentligen ingenting efter det. Så det fanns inget att ta ställning till. För att vara ärlig så blev jag inte erbjuden något bra från klubben. Jag behövde inte ta något beslut.

Den senaste tiden har Elmander fått spela på mittfältet, antingen på en kant eller centralt. Det ska dock inte ha något att göra med klubb-bytet.

- Det första halvåret spelade jag i anfallet, och vad hände efter det? Daniel Sturridge spelade väldigt bra och jag fick en annan position. Jag gjorde det okej ibland och mindre okej andra gånger. Men jag gjorde det för laget och jag var glad över att få spela i varje match. Det är managern som bestämmer. Och jag måste säga att Owen Coyle är en av de bästa tränarna som jag har haft.

Publicerad 2011-05-24 kl 10:52
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå