Elmanders satte skön halvvolley - men "Seb" vann

Johan Elmander gjorde sitt första mål sedan annandag jul.
Men Sebastian Larsson svarade med en assist och hjälpte Birmingham till 2-1-segern.

Svenskmöte i Premier League när Sebastian Larssons Birmingham tog sig an Johan Elmander och Bolton. Bägge svenskarna spelade från start.

Och redan efter fyra minuter slog "Seb" en hörna som letade sig fram till veteranen Kevin Phillips. I sin första Premier League-start för året gjorde denne mål direkt.

I den andra halvleken ordnade Larsson ett nytt fint inlägg till Phillips, men direktskottet som följede räddas av Jaaskelainen. När "Seb" tryckte in returen i mål, blev han korrekt avblåst för offside.

I stället gjorde Gardner 2-0 bara några minuter senare.

Men sedan svarade Johan Elmander på ett mycket vackert sätt. En tillbakanick blev till ett perfekt halvvolley-läge för svensken som smackade dit reduceringen till 2-1. Elmanders första mål sedan annandag jul i Premier League.

Birmingham: Foster, Carr, Parnaby, Johnson, Ridgewell, Larsson, Ferguson, Gardner, Bowyer, Phillips, Jerome.

Bolton: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Wheater, Alonso, Cohen, Muamba, Petrov, Elmander, Kevin Davies, Sturridge.

Publicerad 2011-04-03 kl 18:22