Everton fortsatt hundraprocentigt - tog tredje raka segern

Everton är hundraprocentigt och har vunnit tre av tre matcher i Premier League.
Det efter en 2-1-seger mot Crystal Palace under lördagen.

Under lördagen reste Everton till London för att ta sig an Crystal Palace. En match mellan två klubbar som förstärkt tungt och flitigt i sommar.

Inför matchen kom Everton från en 5-2-seger mot West Brom, medan Crystal Palace kom från en bortaseger mot Manchester United med 3-1. I dagens möte, var det dock Everton som drog det längsta strået.

Dominic Calvert-Lewin öppnade målskyttet i den tionde minuten. Evertons högerback Seamus Coleman drev in i Palaces straffområde och frispelade Calvert-Lewin, som enkelt kunde skjuta in 1-0 från nära håll med sitt femte ligamål för säsongen.

Men i den 26:e minuten kvitterade Cheikou Kouyaté för Palace. På en hörna från Andros Townsend nådde Kouyaté högst och nickade läckert in 1-1 bakom Jordan Pickford i Everton-målet.

Everton skulle dock hinna kvittera innan halvtid. Lucas Digne nickade bollen på Joel Wards hand i Palaces straffområde och Everton tilldelades straff. Brassen Richarlison klev fram från elva meter och satte säkert 2-1 till Everton högt i det vänstra hörnet.

Den andra halvleken blev sedan mållös och 2-1 blev även slutresultatet. Everton tog sin tredje raka seger och har nu nio poäng efter tre omgångar - samtidigt som laget leder Premier League. För Crystal Palaces del förblir man på femteplats.

Inte nog med att Everton leder Premier League, så leder Calvert-Lewin även skytteligan på fem mål före Heung-Min Son på andraplats som har fyra fullträffar.

Härnäst väntar Chelsea borta för Crystal Palace, medan Everton tar emot West Ham hemma på Goodison Park.