Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Everton redo att sälja Jelavic och Heitinga - annars kan båda petas från VM

England

Nikica Jelavic och John Heitinga har det tufft i Everton.
Nu är båda på väg bort.
- Det påverkar deras VM-chanser, säger tränaren Roberto Martinez enligt The Guardian.

Foto: Scanpix

Nikica Jelavic och Roberto Martinez.

Den kroatiske anfallsstjärnan Nikica Jelavic och den holländske försvararen John Heitinga har inte klarat av att ta ordinarie platser i Evertons startelva och det påverkar såklart chanserna att komma med i sommarens VM-slutspel i Brasilien. Heitinga är den som har det tuffast, försvararen har inte spelat en enda minut i årets Premier League medan Jelavic har varit på planen vid sju tillfällen. Nu vill båda lämna klubben i januari.

- Vi har haft diskussioner eftersom det är bra att veta hur spelarna känner, men samtidigt som båda kämpar för att slå sig in i starelvan så är de medvetna om att det här påverkar deras VM-chanser. Eftersom båda är så professionella så måste jag ha det i åtanke, men samtidigt får inte truppen bli sämre, säger Evertons manager Roberto Martinez enligt The Guardian.

ANNONS

- Det här är något vi ska kolla på i januari. Jag är ganska öppen för det här. Om rätt saker dyker upp för spelarna så ska jag överväga det. Då är det viktigaste att vi kan hitta bra ersättare så att vi fortfarande har en stark trupp.

Enligt The Guardian vill West Ham och Crystal Palace låna Jelavic med en köpoption.
Publicerad 2013-12-21 kl 10:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto