Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Everton-talangen: "Det är vårt fel att vi är där vi är"

Premier League

Everton riskerar nedflyttning till Championship.
Anthony Gordon är inte orolig och försöker se framåt.
- Vi måste hålla ihop och visa karaktär, säger han enligt Daily Mail. 

Foto: Bildbyrån.

Everton är i kris. Det klassiska laget har åkt på tre raka förluster i ligan och är placerat på 17:e-plats med en poäng ner till Burnley på nedflyttningsplats i Premier League. Senast förlorade laget med hela 5-0 mot Tottenham i London. 

Talangen Anthony Gordon menar att det var mycket som gick fel mot Spurs. 

- Det var min lägsta punkt på hela säsongen. Vi var inte tillräckligt aggressiva, men det var inte bara en sak. Det var många saker. Ett lag av vår kaliber ska inte behöva uppleva det som hände, säger han enligt Daily Mail.

Gordon förstår samtidigt supportrarnas frustration.

- Fotboll är vårt liv, och alla här bryr sig. Jag tänker inte ljuga och säga att jag inte tittar på tabellen. Jag är en människa. Vi är väldigt medvetna om situationen som vi befinner oss i och det är vårt fel att vi är där vi är, säger han och fortsätter:

ANNONS

- Jag kan verkligen förstå varför folk tror att vi inte bryr oss, men vi ger allt för fotbollen. Om man ser på det från det perspektivet är det ett dumt sätt att tänka att en spelare inte bryr sig. Det är en tuff period, men tuffa tider tar fram det bästa i människor. 

Gordon är vidare inte orolig över att Everton ska ramla ur Premier League.

- Jag är inte orolig över nedflyttning, då jag ser hur bra vi kan vara dag in och dag ut. Om vi gör vissa saker rätt kommer all oro att försvinna. Tränaren vet vad som krävs. Vi måste hålla ihop och visa karaktär. 

Under söndagen ställs Everton mot Wolverhampton hemma i Premier League. 

Publicerad 2022-03-13 kl 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto