Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Evertons krisbeslut - fotbollsdirektör lämnar omedelbart

Premier League 2021-12-06 kl 07:25

Everton är inne i en turbulent period.
Nu lämnar direktören Marcel Brands med omedelbar verkan. 

Foto: Bildbyrån.

Everton är i kris med åtta raka matcher utan seger i Premier League. Liverpool-laget vann senast mot Norwich i slutet av september och är nu på 16:e-plats i ligan. 

I helgen sipprade uppgifter ut om att chefstränaren Rafael Benitez framtid är osäker, och under söndagskvällen kom besked om att fotbollsdirektören Marcel Brands lämnar med omedelbar verkan. Anledningen är att Brands och klubbens styrelse har olika visioner om inriktningen för klubbens framtid. 

- Det här beslutet har tagit lite tid för mig att ta och efter en del överväganden är det ett av de svåraste besluten jag har tagit i min karriär, säger Brands i en kommentar på klubbens hemsida och fortsätter:

ANNONS

Styrelsen och jag är överens om att det finns en tydlig skillnad i visionen och inriktningen för den här vackra klubben och med det i åtanke togs beslutet. 

Everton meddelar samtidigt, via klubbens hemsida, att klubbens ledning har fullt stöd för tränaren Rafael Benitez. Everton ställs under måndagskvällen mot Arsenal hemma i Premier League. 

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto