Evertons tränare: "Var knappt frispark ens"

Utvisningen på Jack Rodwell ödelade hela Liverpoolderbyt, hävdar David Moyes.
- Det var knappt frispark ens, säger Evertonmanagern.

Det var när Rodwell tacklade undan bollen och Luis Suarez som domaren Martin Atkinson halade fram det röda kortet på Goodison Park. Bara 20 minuter hade gått av första halvlek men enligt många tog den emotsedda matchen praktiskt taget slut där och då.

På reprisbilderna tycktes själva smällen på Suarez inte heller vara så farlig.

- Det förstörde allt. Jag hade blivit besviken över en frispark och rasande för ett gult kort… Då kan ni själva tänka er vad jag tycker om det röda, säger David Moyes till Sky Sports.

Till sist vann Liverpool med 2-0, och klubbens manager Kenny Dalglish valde att inte kommentera vare sig kritiken från Moyes eller själva utvisningen.

- Bäst att låta bli, jag såg inte situationen, säger Dalglish.

Publicerad 2011-10-02 kl 13:19