Ferdinand hyllar Olsson – och sågar Arsenals försvar

Martin Olssons soloräd sänkte Arsenal.
Då fick han beröm av Rio Ferdinand.
- Olsson gör det så bra där, twittrade storstjärnan.

Arsenal åkte på en tung förlust borta mot Blackburn. Laget tappade en 2-1-ledning när Blackburn vände efter paus och till slut kunde vinna med 4-3. Två av målen kom från fasta situationer, efter att Arsenals zonspel totalt misslyckats. Manchester Uniteds backklippa Rio Ferdinand sågade efter målen försvarsspelet.

- Jag har aldrig och kommer aldrig att hålla med om zonspel från fasta situationer. Spelare lämnar över ansvar till andra. Markera din kille, kommenterade han på Twitter.

Sedan kom Martin Olssons sololöpning, där han ryckte förbi Johan Djourou och tog sig förbi Alexandre Song – för att sedan få in bollen via Laurent Koscielnty. Ferdinand lovordade svenskens insats.

- Olsson gör det så bra där.

Olsson började matchen på bänken men byttes in i andra halvlek, när Blackburn jagade seger. Manager Steve Kean hade innan matchen sagt att inget annat än tre poäng räknas. Tre poäng blev det – och det kan han bland annat tacka Olsson för.