Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ferguson kritiserar Premier League-chef: ”Han har inte så mycket att göra, eller?”

England

Premier League vill öka respekten för domarna. Det får Sir Alex Ferguson att reagera.
- Jag tycker inte att managers inte respekterar domare, säger han enligt the Guardian.

Domardebatten kring Sir Alex Ferguson vägrar ge sig. Bakgrunden är hans kommentar efter förlusten mot Chelsea, när han menade att domaren inte hade agerat rätt. Det utspelet ledde till avstängning i fem matcher – och Ferguson är tydligt irriterad över hur FA och Premier League har agerat i frågan. Premier Leagues VD Richard Scudamore har gått ut och sagt att respekten för domaren måste öka – och då biter Ferguson ifrån.

- Richard Scudamore har inte så mycket att göra, eller hur? Jag tycker att Richard är ute på djupt vatten här. Han försöker lyfta Premier League och okej, det är bra och det är hans jobb, men jag tycker inte att managers inte respekterar domare.

ANNONS

Ferguson har flera gånger sagt att man måste få säga vad man tycker efter en match. Att det skulle betyda att man inte respekterar domarna menar han är struntprat.

- Jag blev avstängd för vad jag ansåg var en rättvis kommentar. FA höll inte med och jag blev avstängd fem matcher och det är okej, men det betyder inte att vi inte respekterar domare. Det är ett svårt jobb och det vet vi alla. Ni skulle inte döma en match, skulle ni? Det skulle inte jag heller och vi behöver dem.

Publicerad 2011-04-02 kl 13:15

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto