POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Ferguson: Skulle aldrig betala så mycket för Carroll

Foto: Scanpix

Liverpool köpte Andy Carroll för 374 miljoner kronor. Ett beslut som Alex Ferguson aldrig skulle gjort enligt honom själv.

– Jag skulle aldrig köpa den typen av spelare för de pengarna, säger Ferguson till Manchester Uniteds hemsida.

Andy Carroll har haft en tung start i Liverpool dit han blev värvad för svindlande 374 miljoner kronor från Newcastle. Anfallaren har därefter blivit utlånad till West Ham och möter Manchester United på onsdagen.

Då passar Uniteds tränare, Sir Alex Ferguson, på att såga Liverpools värvning.

– Jag skulle aldrig köpa den typen av spelare för de pengarna, säger Ferguson till Manchester Uniteds hemsida och förklarar vidare.

– Han hade bara spelat ungefär ett dussin matcher för Newcastle och sedan ska han hantera en 374 miljoners affär med en klubb som Liverpool. Det är ett ganska stort steg, säger Ferguson.

– Vi har chansat med yngre spelare förr, med kanske några miljoner eller så, men när det kommer till den nivån måste du göra din hemläxa och se hur hans andra säsong går, säger Ferguson.

Fergusons stjärna, Wayne Rooney, är dock full av respekt för sin lagkamrat från det engelska landslaget.

– Den spelartypen gör visserligen inte alla mål, men de kan ge försvaret problem och orsaka misstag i försvaret. Det är säkert det som Sam Allardyce vill att han ska göra, säger Rooney till Manchester Uniteds hemsida.

Publicerad 2012-11-28 kl 16:53
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå