POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Folkstorm i England - stjärnan använder 20-pundsedlar som toapapper

West Bromwich Liam Ridgewell använder 20-pundsedlar som toalettpapper.
Bilden har skapat ilska i England.
- Jag är ledsen om jag förolämpar någon, säger han till The Sun.

Engelska The Sun har publicerat en bild där West Bromwich försvarare Liam Ridgewell sitter på toaletten och använder 20-pundsedlar som toalettpapper - till ett totalt värde av cirka 10 000 kronor. Fotot ska komma från en West Bromwich–supporter som har skickat med ett brev där han har skrivit att Ridgewells beteende bevisar att fotbollsspelare är "arroganta och överbetalda pajaser".

– Det är en privat bild som jag tog i mitt hem för ungefär åtta månader sedan för att skämta med en kompis som jag precis hade besegrat i ett vad. Jag tänkte att det bara var han som skulle få se bilden, men nu är den offentlig. Jag kan förstå hur man kommer att se på den. Jag är ledsen om jag förolämpar någon, säger Ridgewell till The Sun.

Under gårdagens match mot Stoke fick flera fans se bilden. Något som inte uppskattades.

- Det är okänsligt mot fansen som har skrapat ihop pengar bara för att få se honom spela, säger mattläggaren Ryan Walker, 24.

- Även om han gjorde det efter en vadslagning så borde han tänka på hur barn reagerar när de ser den här bilden. Synen på fotbollsspelare blir inte direkt bättre av det här. Det vore intressant att höra vad drottningen (som finns på 20-pundsedeln) säger om det här. Om han hade gjort det här för hundra år sedan så hade han blivit hängd, säger målaren Robert Jones, 38.

West Bromwich ser allvarligt på saken och kommer att ta itu med det internt.

– Det är inte bra för klubben och vi kommer att behandla det internt. Men sedan Liam kom till oss för elva månader sedan har han uppfört sig exemplariskt, säger en talesman för klubben.

Tidningen skriver att Ridgewell tjänar 213 000 kronor i veckan.

Publicerad 2012-12-02 kl 18:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå