Förlust för Liverpool i Joe Coles debut

Liverpool och nyförvärvet Joe Cole förlorade mot svenskbekantingen Borussia Mönchengladbach med 1-0.

Roy Hodgson ställde, för ovanlighetens skull, upp med ett bra lag i träningsmatchen mot tyska Borussia Mönchengladbach. VM-spelarna Steven Gerrard, Jamie Carragher och Glenn Johnson spelade alla från start när nyförvärvet Joe Cole gjorde debut.

Dessvärre slutade den förra Chelsea-spelarens första match för Liverpool med förlust. Karim Matmour satte tyskarnas och matchens enda mål redan i den åttonde minuten och resultatet stod sig till full tid.

Joe Cole hade ett gyllene läge att kvittera med ett skott i den 56:e minuten. Mittfältaren byttes ut i mitten av den andra halvleken.

Publicerad 2010-08-01 kl 23:06