Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Förre egyptiske stjärnan: "Min dröm är att träna Tottenham"

Premier League

Mido gjorde sig känd som en "strulpelle" på planen.
Nu är egyptiern tränare och hoppas på återkomst i Tottenham. 
- Min dröm är att bli Tottenham-tränare, säger han i podcasten Soccer AM enligt Sky Sports.

Foto: Bildbyrån.

Förre egyptiske stjärnan Mido hade en framgångsrik karriär som spelare i bland annat Ajax, Roma och Tottenham, men gjorde sig även känd för att vara en spelare som ofta hamnade i konflikter med spelare och ledare i sina klubblag. Zlatan Ibrahimovic berättade bland annat i sin bok "Jag är Zlatan Ibrahimovic" om en incident under deras gemensamma tid i Ajax, när Mido kastade en sax mot honom. 

Numera är Mido sedan ett par år tillbaka tränare och berättar nu om att han gärna skulle vilja bli tränare i Tottenham i framtiden. 

- Jag skulle vilja träna Tottenham en dag, det är min dröm, att få vara tränare i Premier League och träna Tottenham, säger han i podcasten Soccer AM enligt Sky Sports. 

ANNONS

- Det är inte lätt eftersom att jag inte är engelsman, men jag försöker ta rätt steg och ta rätt utbildning, kanske kommer jag att testa vara assisterande (tränare) någonstans först och sedan se vad som händer. Jag vet att det inte är lätt, men min dröm är att bli Tottenham-tränare, fortsätter han. 

Mido tillhörde Tottenham mellan 2004 och 2007 som spelare och berättar nu att han ångrar att han lämnade Londonklubben för spel med Middlesbrough i Premier League. 

- Att lämna Tottenham var ett av mina sämsta beslut. Jag hade möjlighet att stanna och beslutade mig för att gå till Middlesbrough. Jag önskar att jag hade kunnat stanna längre, men jag blev galen om jag inte fick spela tre, fyra matcher. Jag visste att jag skulle hamna i trubbel om jag hade stannat. Det var ett svårt beslut och om jag hade tagit beslutet i dag, så hade jag stannat, berättar han. 

ANNONS

Mido har under sin tränarkarriär bland annat basat över Zamalek och Wadi Degla i Egypten. 

Publicerad 2018-10-23 kl 18:49

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto