Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Förre Liverpool-spelarens utspel: Mané lämnade på grund av Klopp

Premier League

Sadio Mané fick inte kärleken han behövde.
Därför lämnade han Liverpool, menar landsmannen Salif Diao.
- Då pratar jag inte om fansen, utan om tränaren, säger han till Liverpool Echo.

Foto: Bildbyrån

Jürgen Klopp och Sadio Mané.

I somras valde Sadio Mané att lämna Liverpool för en övergång till Bayern München. Stjärnyttern hade inte tappat sin plats i Jürgen Klopps lagbygge, men han hade sett sin speltid minska något efter att Luis Diaz värvats till klubben. Och på väg in var Darwin Nuñez.

Landsmannen och den tidigare Liverpool-mittfältaren Salif Diao menar att Klopps attityd mot Mané var det som till slut fick han att vilja lämna.

- Det kom till en punkt där jag tror att han (Mané) inte fick kärleken han behövde på Anfield. Då pratar jag inte om fansen, utan jag pratar om tränaren, säger Diao till Liverpool Echo.

- Saker och ting rullade inte på som de borde ha gjort och det är därför han beslutade sig för att lämna för en ny utmaning. Jag tror att som en toppspelare, och när du stannar fyra till fem år i en toppklubb, är det ibland bra att gå för att få en ny utmaning.

ANNONS

Liverpools spel har hackat under säsongsinledningen och resultaten har inte levt upp till förväntningarna. Något Salif Diao tror kan bero på svårigheten att ersätta Sadio Mané.

- Alla visste att det skulle bli svårt. Oavsett vilken spelare som hade kommit in, det hade varit svårt att ta hans plats. Jag tror inte att folk förstår det hårda arbete han gjorde i Liverpool, säger Diao.

Bayern München betalade omkring 340 miljoner kronor plus drygt 95 miljoner kronor i eventuella bonusar för att köpa loss Sadio Mané, enligt Bild.

Publicerad 2022-09-26 kl 20:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto