Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Förre Manchester United-tränaren: "Ytterligare en tränare som parkerar bussen"

Premier League

Ole Gunnar Solskjær har fått Manchester United på rätt köl.
Den förra United-tränaren Louis van Gaal är dock inte imponerad av norrmannen.
- Ytterligare en tränare som parkerar bussen., säger han till BBC.

Foto: Bildbyrån.

Louis van Gaal fick sparken från Manchester United den 23 maj år 2016. Han efterträddes av José Mourinho, som i sin tur fick sparken från samma klubb i december förra året.

Nu är det Ole Gunnar Solskjær som basar över Manchester United som tillfällig tränare och han har radat upp segrar sedan ankomsten i december. Men den förre tränaren Louis van Gaal låter sig inte imponeras av norrmannens arbete.

- Tränaren efter mig (Mourinho) parkerade bussen och spelade på kontring. Nu är det ytterligare en tränare som parkerar bussen och spelar på kontring. Den stora skillnaden mellan Mourinho och Solskjær är att Solskjær vinner, säger han till BBC.

ANNONS

Han menar också att Manchester United kan gå hela vägen i Champions League med Solskjær, men att den bakomliggande faktorn egentligen är Mourinho.

- Det är väldigt viktigt för Manchester United att kvalificera sig för Champions League, precis som det var när jag var tränare. De kan också vinna Champions League eftersom de spelar med ett defensivt spelsystem och är svårt att slå. Oavsett om man gillar det inte, det är resultatet av Mourinhos arbete.

Publicerad 2019-03-27 kl 00:25

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto