Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Förre PL-spelaren gripen i spelskandalen - klubben bekräftar

England

Sex personer har gripits i den engelska spelskandalen.

En av dem: Blackburns DJ Campbell.

Foto: Scanpix.

DJ Campbell, här i Queens Park Rangers-tröjan har gripits.

Tidigare idag rapporterade fotbollskanalen om att spelskandalen i England växt ytterligare. Efter att Portsmouth Sam Sodje för en reporter på tidningen på The Sun berättat att han tagit ett rött kort mot betalning bekräftade National Crime Agency, NCA, att ytterligare sex personer gripits.

En av dem: Blackburns DJ Campbell.

Klubben har bekräftat att spelaren är en av de gripna, och enligt tidningen The Independent rör sig anklagelsen om ett gult kort som spelaren tog mot Ipswich i Championship-mötet förra veckan.

"Med anledning av rapporterna i dagens nationella media, kan Blackburn Rovers bekräfta att anfallaren Dj Campbell har arresterats. Klubben kommer inte att ge några ytterligare kommentarer kring vad som är ett pågående ärende", lyder klubbens officiella uttalande.

ANNONS

DJ Campbell har en gedigen karriär inom den brittiska toppfotbollen och har spelat Premier League-fotboll i bland andra Queens Park Rangers.

Publicerad 2013-12-09 kl 10:48

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto