POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE

Förre United-spelaren om Zlatan: "Snudd på psykopat"

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic får nu skarp kritik av förre Manchester United-spelaren Paul Parker för sin hämndaktion mot Tyrone Mings.
"Tänker man tanken att sätta en armbåge i någons huvud är man snudd på psykopat", skriver Parker i en kolumn hos Eurosport.

Paul Parker spelade för Manchester United mellan 1991 och 1996. Numera skriver den förre försvararen texter för brittiska Eurosport, och i sin senaste går han hårt åt Zlatan Ibrahimovic. Parker är rasande över svenskens beteende i matchen mot Bournemouth, som nu lett fram till att Zlatan stängs av i tre matcher. 

Efter att ha blivit stampad i huvudet av Tyrone Mings gav Zlatan igen genom att sätta en armbåge i Bournemouth-spelarens huvud.

"Det finns en skillnad mellan att vilja göra en markering och att försöka skada någon allvarligt. Jag tänker inte sitta här och säga att jag aldrig gått hårt in i en duell mot någon, speciellt efter att själv ha fått en hård smäll. Men tänkte jag någonsin tanken att stampa på eller armbåga någons huvud? Inte en chans. Den tanken har aldrig slagit mig och alla som tänker så är snudd på psykopater", skriver Parker för Eurosport.

"Jag kan fortfarande inte förstå det vi fick se på Old Trafford i lördags - det såg ut att höra hemma inom rugbyn. Barn kommer att se det här och börja tänka att den bästa lösningen är att armbåga någon i huvudet eller stampa någon i ansiktet".

Publicerad 2017-03-08 kl 12:54
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå