POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
10å

FOTBOLLSNOTISER 21/10: Maradona utreds av Fifa

ARGENTINA: Fifa kommer att göra en utredning av Diego Maradonas svordomsfyllda presskonfrens efter Argentinas match mot Uruguay för att se om dte kan bli disciplinära följder för legendaren.

LA LIGA: Robert Pires stängs av i en match efter att ha förolämpat domaren efter Villarreals förlust mot Xeres i helgen. Pires som var förbannad efter att domaren godkänt Xeres sena mål trots att bollen, enligt Pires, tagit på handen på en av Xeres-spelarna - säger sig vara oskyldig till anklagelserna.

PREMIER LEAGUE: Samir Nasri är tillbaka efter sitt benbrott och spelade cirka 60 minuter för Arsenals reserver på tisdagen.

RYSSLAND: Rysslands fotbollsförbund (RFU) har inlett en utredning om uppgjorda matcher i landets högsta liga. Enligt tidningen Vremja Novostej har förbundet fått en lista från Uefa (Europeiska fotbollsförbundet) på sex misstänkta matcher. Orsaken till Uefas agerande är att man har sett stora spel hos bookmakers på matcherna.
-Vi har inlett en undersökning, säger förbundsdirektören Aleksej Sorokin. Men det är inte första gången vi har fått liknande brev från Uefa och troligen inte det sista.

SERIE A: Bologna ligger på 18:e plats i ligan och ledningen är inte nöjd. Giuseppe Papadopulo får därför sparken och Franco Colomba tar över ansvaret.

CHAMPIONSHIP: Även Middlesbrough låter sin tränare gå. Gareth Southgate har haft ansvaret sedan sommaren 2006, men nu får han se sig om efter ett nytt jobb.

Publicerad 2009-10-21 kl 19:48
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå