Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Fowler: Torres önskar att han hade stannat i Liverpool

Fernando Torres lämnade Liverpool för Chelsea. Sedan har han haft svårt att hitta mål och form. Frågan är om han trivs i sin nya klubb.
- Jag har hört folk som säger att Fernando önskar att han hade stannat i Liverpool, säger Robbie Fowler.

I söndags stod Torres för en av tidernas värsta tabbar. Spanjoren var helt fri med öppet mål, men sköt utanför. Riktigt så illa har det inte sett ut under tiden i Chelsea - men inte långt ifrån. Enligt den förre storspelaren Robbie Fowler finns det en anledning till Torres fiasko i Londonklubben.

- Jag har hört folk som säger att Fernando innerst inne önskar att han hade stannat i Liverpool. Jag tycker inte att han döljer sina känslor speciellt bra. För mig är det uppenbart att Torres känner att han tog fel beslut som lämnade Liverpool för Chelsea. Man kan se det på hans kroppsspråk, säger Fowler, enligt Mirror.

– Jag är säker på att ha nu önskar att han hade tagit sex månader till i Liverpool så att han hade fått jobba med Kenny Dalglish. Fernando spelar som någon som är ångerfull. Han kommer förmodligen inte erkänna det men jag tror att han tänker att han trodde att gräset skulle vara grönare hos Chelsea men nu har han insett att det inte är det.

Publicerad 2011-09-20 kl 18:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons