Fredrik Stoor fick 90 minuter när Fulham föll i försäsongspremiären

Fredrik Stoor fick ont om speltid ifjol, men i lagets första försäsongsmatch fick svensken spela hela matchen. Men det blev förlust med 2-1.

Fulham är just nu på försäsongsläger i Australien och där mötte de Gold Coast United i säsongens första match. Glädjande för Fredrik Stoor vara att han fick starta och spelade hela matchen. Under sin debutsäsong fick svensken väldigt snålt med speltid och under sommaren värvade klubben konkurrenten Stephen Kelly från Birmingham.

Stoor var nära att få en assist i den åttonde minuten när han måttade en frispark mot anfallaren Bobby Zamora, men denne lyckades inte med avslutet. Istället blev det Danny Murphy som gjorde matchens första mål i den 15:e minuten med en välriktad frispark från drygt 20 meters håll.

Kvitteringen kom med tio minuter kvar när förre PSV Eindhoven-spelaren Jason Culina skickade in en boll i straffområdet som efter lite kalabalik slutade i nätet bakom Fulhammålvakten. Gold Coast United tog även ledningen med bara några minuter kvar till full tid och matchen slutade 2-1 för det australiensiska laget.

Publicerad 2009-07-10 kl 13:56