Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gary Nevilles uppmaning till Manchester United: "Avsluta relationen med Ronaldo nu"

Premier League

Ronaldos situation i Manchester United fortsätter att skapa debatt.
Efter krysset mot Chelsea gick åsikterna isär mellan Roy Keane och Gary Neville kring hur klubben borde agera.
- Avsluta relationen med Ronaldo den här veckan, säger Neville.

Foto: Bildbyrån

- Avsluta relationen (med Ronaldo) den här veckan eller skapa en vapenvila fram tills VM och sedan avsluta det. För det här måste få ett slut, säger Gary Neville i Sky Sports.

Neville menar vidare att Manchester United är ett bättre fotbollslag utan Cristiano Ronaldo:

- När man tittar på om Ronaldo ska starta, vilket uppenbarligen är Ronaldos största problem just nu -att han inte spelar, trots att han varit en så stor spelare så är Manchester United bättre utan honom, säger han och fortsätter:

- Erik ten Hag vet det, så jag tror att det enda klubben och Ronaldo kan göra är att träffas nästa vecka och avsluta relationen. Cristiano är en för bra spelare, en för stor karaktär och klubben måste gå vidare.

ANNONS

Roy Keane känner istället sympati med den portugisiske anfallaren och menar att United inte är ett bättre lag utan honom.

- Jag ska försöka försvara honom. Han är en människa och har brister, han känner sig frustrerad över att han inte får spela och han har fått nog. Han lämnade Old Trafford tidigt men spelare har gjort värre saker i Manchester United. Det händer, det är mänsklig natur, säger han och fortsätter:

- Han är 37, han vill fortfarande bli bäst i världen, det är därför jag beundrar honom. Han gör ett mål varannan match för Man Utd. De blev överkörda mot Man City (utan Ronaldo), de förlorade mot Brighton, de förlorade mot Brentford, de har spelat oavgjort idag (läs igår) och firat som om de vunnit ligan. Man United är femma i ligan.

Cristiano Ronaldos kontrakt med Manchester United går ut efter säsongen.

ANNONS
Publicerad 2022-10-23 kl 08:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto