Gerrard fixade Liverpools vändning

Bolton-Liverpool 2-3
1-0, 33', Davies; 1-1, 41, Johnson; 2-1, 46', Cohen; 2-2, 55', Torres; 2-3, 83', Gerrard

Bolton gjorde äntligen mål. Men vad hjälpte det? Liverpool vände underläge två gånger om och vann med 3-2 på bortaplan.

Johan Elmander hittar fortfarande inte målet för Bolton. Men på lördagen, på en hörna, hittade hans knä åtminstone Kevin Davies som enkelt kunde göra 1-0 från nära håll.

Kvitteringen kom visserligen genom Glen Johnson i den 41:a minuten, men Bolton var sylvasst när lägena väl kom. I början av den andra halvleken var Matthew Taylor urstark i straffområdet och fick fram bollen till Tamir Cohen som dundrade in ledningsmålet.

Då såg Liverpool ut att vara på väg mot sin tredje förlust på fyra matcher - en katastrofinledning för en guldkandidat.

Men när Boltons Sean Davis fick sitt andra gula kort och blev utvisad, vände matchen. Med endast tio man kunde laget inte stå emot. Fernando Torres, suveränt framspelad via en nedbröstning av Dirk Kuyt, kvitterade och med sju minuter kvar av matchen avgjorde Steven Gerrard med en halvvolleykanon från mitten av straffområdet.