Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gerrard stördes inte av United-publiken: "Som att hälla vatten på en gås"

Premier League 2022-01-11 kl 10:02

Steven Gerrard är en ikon i Liverpool – och mindre populär hos Manchester United.
Men han tycker inte mottagandet på Old Trafford var särskilt fientligt.
- Ganska tysta! Jag har varit på mer högljudda arenor än det här, säger han om publiken.

Foto: Bildbyrån

1989 kom en nio-årig Steven Gerrard till Liverpool. Det var sedan där som han spenderade nästan hela sin fotbollskarriär, till 2015 innan han avslutade karriären i MLS. Han är därav en legendar i klubben – och således mindre populär hos rivalerna.

Det var Gerrard väl medveten om när han i sin roll som tränare för Aston Villa under gårdagen återvände till Old Trafford för matchen mot Manchester United. Han fick då utstå en del från publiken, men det verkar inte ha rört honom.

- Ganska tysta! Jag har varit på mer högljudda arenor än det här. Det var en bra cupmatch, en bra stämning men det jag fick utså var som att hälla vatten på en gås, säger han om stämningen på arenan.

ANNONS

United gick segrande ur matchen med 1-0. Det innebär att Gerrard och hans Aston Villa har spelat färdigt i FA-cupen för denna säsong.

Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Paketet består av UEFA Champions League från Telia, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf. HBO Max kan väljas till utan extra kostnad.

Streama nu
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto