Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Gerrardrättegången: ”Blod i ansiktet och ett jack i pannan”

Rättegången mot Steven Gerrard som står anklagad för störande av allmän ordning efter ett slagsmål i en bar går vidare. Nu har Marcus McGee som säger sig ha blivit slagen av Gerrard uttalat sig.

Under onsdagen gav Marcus McGee sin version av vad som hände efter att han nekat Steven Gerrard att få ta över DJ-sysslan på den bar där Liverpoolstjärnan firade Liverpools 5-1 vinst över Newcastle i vintras.

- Jag mins att jag fick en störtflod av slag mot mig, sade McGee i rättegångssalen samtidigt som han sade sig inte ha slagit tillbaka, säger han enligt The Guardian.
- Jg visste först inte vem som slog men efter att ha sett övervakningsbilderna så är det uppenbart att Steven Gerrard slog mig några gånger.

Även Mc Gees flickvän vittnade.
- Jag såg att Marcus fick en armbåge i ansiktet och då tyckte jag att det såg ut att vara Stevens (Gerrard). Marcus blev slagen och sparkad av flera personer. Han hade blod i ansiktet och ett jack i pannan.

En bartender som jobbade i baren under bråket sade sig ha sett Gerrard dra McGees tröja över hans huvud och innan han slog till McGee.

Steven Gerrard nekar till anklagelserna.

Publicerad 2009-07-23 kl 08:49
Annons
Annons
Annons