Giggs efter sköna debuten: "Jag kommer förmodligen att svimma"

Ryan Giggs gjorde sin första match som huvudtränare för Manchester United. Då slog Wayne Rooney och Juan Mata till med två mål vardera och bjöd walesaren på en perfekt debut.

– Jag kommer förmodligen svimma av någonstans, det har varit en galen vecka, säger Giggs.

Ryan Giggs hyllades av publiken på Old Trafford när han gjorde entré till dagens match mot Norwich. Walesaren har tagit över som manager för resten av säsongen efter att David Moyes fått sparken.

Väl på planen behövde Manchester United 40 minuter och en straff för att få hål på Norwich. Efter att Welbeck blivit neddragen av Whitaker klev Rooney fram för att slå straffen. Rooney var bombsäker och satte straffen längst ut i det högra hörnet, målvakten Ruddy slängde sig åt andra hållet.

I den andra halvlekens inledning fyllde Rooney på med 2-0. Anfallaren fick bollen på vänsterkanten och avancerade inåt. Precis i skottögonblicket halkade Rooney, men bollen fick ändå en fin knorr mot det bortre hörnet och John Ruddy kunde inte nå bollen.

I den 56:e minuten blev Johan Elmander inbytt för Norwich.

Stjärnvärvningen i Manchester United, Juan Mata, blev inbytt i den 60:e minuten. Efter bara tre minuter på planen kunde han stöta in 3-0 på ett inspel från Phil Jones.

Tio minuter senare var det dags igen. Valencia sköt in bollen mot mål, då kastade sig spanjoren fram och satte pannan till. En lätt touch på bollen och 4-0 till United. Målen var hans fjärde och femte i Premier League sedan han anlände till United i januari. Han var efter matchen nöjd med det laget presterade i den andra halvleken.
- Vi gjorde lite svårt i första halvlek. I andra visar vi vad Manchester United kan göra, sa Mata i en officiell TV-intervju efter matchen.

Den andra tvåmålsskytten Wayne Rooney menade att United slöts samman efter David Moyes sparkning och det negativa skimmer som det fört med sig.

- Det har varit en tuff vecka. Mycket negativt kring laget, vi ville göra det rätt igen. Nu vill vi avsluta säsongen bra och det ska vi göra, sa Rooney i en officiell TV-intervju.