Giroud med skorpionmål i Arsenal-seger: "Säsongens snyggaste!"

Arsenal slog Crystal Palace under söndagen - efter ett skorpionmål av Olivier Giroud.
- Ett fantastiskt mål, säger Arsenals manager Arsene Wenger till Sky Sports.

Mesut Özil är sjuk och var därför inte med i Arsenals trupp mot Crystal Palace under söndagen. En som däremot fick chansen på nytt i startelvan är anfallaren Olivier Giroud, och som han tackade för förtroendet. I den 17:e minuten satte han 1-0 genom en skorpionklack i straffområdet, ett avslut som gick ribba in över Wayne Hennessey i Palace-målet.

Målet skapade hysteri på sociala medier och bland annat skrev den förre Premier League-spelaren Robbie Savage, på Twitter, att han tycker att det är säsongens snyggaste mål.

I den 56:e minuten nickade Alex Iwobi in 2-0 för Arsenal, vilket blev slutresultatet.

Arsenals startelva: Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Elneny, Xhaka - Iwobi, Alexis Sanchez, Lucas Perez - Giroud

Crystal Palaces startelva: Hennessey - Kelly, Dann, Tomkins, Ward - Cabaye, Flamini, Puncheon - Townsend, Zaha - Benteke