Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Giroud: "Vardy vill komma till Arsenal"

Jamie Vardy är nära Arsenal - något som nu även bekräftas av Olivier Giroud.
- Jag har fått berättat för mig att Jamie vill komma till oss och det är goda nyheter, säger fransmannen enligt Sky Sports.

Sajten skriver att Arsenal har fått tillåtelse att diskutera med succéforwarden efter att ha aktiverat en utköpsklausul om 20 miljoner pund.  

Skulle Vardy ansluta till Arsenal konkurrerar han bland andra med Olivier Grioud längst upp i banan, men fransmannen räds inte konkurrensen.

- Jag har blivit informerad Jaime vill till oss och det är väldigt goda nyheter för oss. Det är en fantastisk spelare, säger Giroud till Sky Sports. 

- Som jag sagt tidigare trivs jag med konkurrens. Vi har alltid haft fantastiska anfallare i Arsenal och jag vill klubbens bästa. Förhoppningsvis kommer han att hjälpa oss att vinna den här titeln.

Vardy, som skrev på ett fyraårskontrakt med Leicester så sent som i februari, förbereder sig just nu för EM med England. Han kommer säkerligen att behöva tillåtelse av Roy Hodgson för att slutföra en eventuell flytt till Emirates Stadium, men enligt uppgifter till ESPN förväntas anfallaren genomgå en läkarundersökning i dag.  

Publicerad 2016-06-05 kl 10:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons