POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Grant och Ferguson i psykkrig inför sista omgången

Ett psykkrig har brutit ut i England inför den sista omgången i Premier League. I huvudrollerna: Alex Ferguson och Avram Grant.

Avram Grant menar att Wigan inte kommer att gå för fullt mot United samtidigt som Alex Ferguson anklagar Boltonspelarna för att tillbringa mer tid på krogen än på träningsanläggningen, uppger Expressen.

- Boltonspelarna har varit ute och firat hela veckan, säger Ferguson.

I dag avgörs allt. Chelsea vinner ligan om de tar fler poäng mot Bolton än United tar mot Wigan. Inför rysaren menar Chelseas tränare Avram Grant att Wigan inte kommer att gå för fullt. Anledningen ska vara att Wigans ordförande Dave Whelan är nära vän med Alex Ferguson samt att tränaren Steve Bruce har ett förflutet i United.

Men Manchester Uniteds tränare Alex Ferguson är av en annan åsikt. Han menar att Boltonspelarna ägnat sig åt att gå på krogen och fira sitt räddade Premier League-kontrakt istället för att förbereda sig för matchen mot Chelsea.

- Allt vi har hört är Wiganspelare som säger att de vill slå oss. Sedan får du höra att Boltonspelarna har varit ute och firat hela veckan. Båda lagen har räddat kontraktet. Men en är laddad inför att få spela mot United. Det andra laget är ute och festar, säger Ferguson.

Fotbollskanalen LIVE: Följ kampen mellan United och Chelsea

Publicerad 2008-05-11 kl 17:15
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå