Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Greenwood utanför Uniteds trupp - Solskjær uppges tröttnat på talangens disciplin

Premier League

Mason Greenwood har varit utanför Manchester Uniteds trupp de två senaste matcherna.
Anledningen? Ole Gunnar Solskjær är besviken på talangen som vid upprepade tillfällen visat brist på disciplin, uppger The Times.

Foto: Bildbyrån.

För en månad sedan skickades Manchester Uniteds Mason Greenwood och Manchester Citys Phil Foden hem från Englands landslagssamling efter att ha brutit mot landslagets regler gällande coronaviruset. Isländska TV-kanalen DV uppgav att duon hade besök av två kvinnor på spelarhotellet, uppgifter som aldrig bekräftades av det engelska förbundet.

Kort därefter cirkulerade det gamla videoklipp på Greenwood där han inhalerade lustgas, något som även det väckte reaktioner.

19-årige Greenwood har därefter varit utanför Ole Gunnar Solskjærs matchtrupp de senaste två matcherna, den ena mot Paris Saint-Germain i Champions League och den andra mot Newcastle i ligan.

ANNONS

Enligt Solskjær ska talangen inte varit med då han dras med skadebekymmer, men Greenwood syntes så sent som i måndags träna tillsammans med övriga laget. Så, varför har inte 19-åringen varit med i de senaste två matcherna? Enligt The Times är Solskjær besviken på talangen som den senaste tiden visat brist på disciplin vid upprepade tillfällen. 19-åringen ska även ha fått en varning från klubben.

Vidare skriver The Times att bristen på disciplin bland annat beror på att talangen vid flertalet tillfällen inte dykt upp i tid. Det är inte klart hur länge Solskjær kommer hålla talangen utanför sin trupp men klart är i alla fall, enligt The Times, att United utåt fortsatt kommer hävda att Greenwoods frånvaro beror på skadebekymmer.

Publicerad 2020-10-21 kl 22:36

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto