Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
10å

Greker jagar Freddie: "Pengar inget problem"

Fredrik Ljungberg är fortfarande het på marknaden. Enligt uppgift är Olympiakos väldigt intresserade av svensken. Men agenten Claes Elefalk avfärdar alla övergångsrykten.

Det är inte första gången det spekuleras om en flytt till Grekland. Olympiakos har länge varit intresserad av Ljungberg. Det är speciellt presidenten Socrates Kokkalis som försöker få in svensken i truppen.

- Han har sagt att han en dag ska få hit honom, säger Sotiris Milios, reporter på den grekiska tidningen Sportday, uppger sportbladet.se.

Ljungberg ska redan ha tackat nej till ett erbjudande för ett år sedan. Nu försöker man locka med större summor.
- För tillfället är pengarna inget problem. Han skulle bli erbjuden ett attraktivt kontrakt och då tror jag inte att han skulle ha problem att spela i en lägre liga.

Sådana försök har fungerat förut för klubben.
- Man har lyckats värva stora spelare tidigare, som Rivaldo. Han fick 3 miljoner euro (28 miljoner kronor) om året. Ljungberg skulle bli behandlad som en kung.

Men från Ljungbergs agent Claes Elefalk låter det helt annorlunda.
- Jag kan lova att vi inte har fått något bud. Som det ser ut nu trivs han otroligt bra i England. Det är nog inte aktuellt att flytta nu i alla fall.
– Han är en av Englands bäst betalda spelare och det känns inte som om de har ekonomi till det heller. Nu är det England och West Ham som gäller, säger Elefalk.

Publicerad 2008-08-03 kl 10:02
Annons
Annons
Annons