Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Guardiola har bestämt comebacken - PL är aktuellt

Foto: Scanpix

Pep Guardiola har bestämt sig.

"Filosofen" kommer tillbaka till toppfotbollen. Pep Guardiola har bestämt sig för sin nästa klubb enligt journalisten Keir Radnedge - och PL-drömmen lever fortfarande.

Josep Guardiola spenderade julen i Barcelona och är nu åter tillbaka i New York för att fortsätta spendera sin time-out. Fast snart kan pausen vara över. 

Enligt ansedde fotbollsjournalisten Keir Radnedge ska Guardiola ha bestämt sig för sin nästa klubb. Radnedge skriver på sin egna hemsida att Guardiola meddelat sitt val till sina rådgivare - brodern Pere och agenten Josep Maria Orobitg - och de båda har lovat att hålla klubben hemlig.

Ryktena om en Premier League-klubb är fortfarande högst aktuella och där är det storklubbarna Manchester City, Chelsea och Manchester United som nämns som troligaste alternativen.

Guardiola har tidigare uttryck sin besvikelse över att aldrig ha spelat i England under sin spelarkarriär. Spanjoren ser även att det finns störst potential för ett nytt projekt i England.

Tidningarna i Barcelona rapporterar att Pep redan känner sig ha laddat upp batterierna igen efter avskedet till Barcelona i somras. Men ett avgörande beslut kommer inte att ske innan februari månad.

Publicerad 2012-12-30 kl 12:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons