Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS
Englandsbevakningen sponsras av:

Guardiola tror på ett öppet ligarace: "Kommer att bli en galen säsong"

Premier League

Manchester City och Liverpool har dominerat Premier League de senaste två åren.
Nu tror Citys tränare Pep Guardiola på ett jämnare titelrace.
- Det ser ut som det kommer bli en galen säsong, säger han enligt BBC.

Foto: Bildbyrån

Liverpool och Manchester City har dominerat i Premier League de två senaste säsongerna där de andra lagen inte har haft en chans att konkurrera om topplatserna i engelska Premier League.

Denna säsong har Manchester City inlett med två vinster, ett kryss och en vinst samtidigt som Liverpool har inlett något starkare med tre vinster på de fem inledande omgångarna. Citys tränare Pep Guardiola tror på ett jämnade titelrace denna säsong.

- Det är den mest öppna ligan i världen och det är många lag som kan vinna till slut. Under de tre senaste säsongerna har lag dominerat och nästan fått 100 poäng. Kanske att det blir en mer jämn kamp om titeln denna säsong, säger Guardiola enligt BBC och fortsätter:

ANNONS

- Det ser ut som att det kommer bli en galen säsong. Det har varit flera oväntade resultat. Lagen som har haft sju eller ibland till och med åtta dagar på sig att förbereda sig för matcher har haft en enorm fördel. Det är därför vem som helst kan förlora när som helst, avslutar City-tränaren.

Under lördagen ställs Pep Guardiolas Manchester City mot West Hem.

Publicerad 2020-10-23 kl 21:10

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto