Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guidetti gjorde drömmål med bicykleta - nu kan han lämna City

England

Först dunkade han in en cykelspark i krysset.
Sedan öppnar John Guidetti för att lämna Manchester City.
- Vi är inte överens, säger 19-åringen till fotbollskanalen.se.

Den unge anfallaren hade en spektakulär kväll mot Stockport i en av Storbritanniens mindre cuper på onsdagen. Med tre mål och en assist var svensken inblandad i samtliga av 4-0-segerns avgörande händelser, och särskilt en av fullträffarna var vacker.

- Ja, det andra målet var en bicykleta, ribba in. Ett av mina snyggaste någonsin. Jag har gjort några liknande när jag var yngre, men såklart inte på den här nivån. Det var fotbollsgodis, säger Guidetti till fotbollskanalen.se.

Finns målet på youtube?
- Det har nog inte kommit dit ännu, men jag har fått det på cd, för klubben filmade matchen själva, säger Guidetti.

ANNONS

Samtidigt berättar han att förhandlingarna om en förlängning med City har strandat. Det är långt ifrån säkert att han stannar när kontraktet löper ut till sommaren.

- Just nu är vi inte överens, sedan vet jag ju att saker kan ändras från dag till dag. Men för tillfället står vi en bit ifrån varandra. Därför är det skönt att jag har fantastiska människor runtom mig som jobbar för att hitta den bästa lösningen dygnet runt, säger Guidetti.

Hur tänker du själv kring situationen?
- Det är viktigt att det blir rätt nu, steget kan ju betyda väldigt mycket för min karriär. I den här åldern är det oerhört betydelsefullt att man fattar rätt beslut.

Som fotbollskanalen rapporterat finns intresse för forwarden i flera europeiska ligor, men själv har Guidetti ingen specifik favorit.

- Jag vill spela för en klubb som tror på mig lika mycket som jag tror på mig själv, som visar att de vill satsa på mig i a-laget. Det kommer i första rummet, säger han.

ANNONS

Känns det inte som att City har det förtroendet?
- Jo, det tycker jag absolut. Tränaren är fantastisk och klubben har hjälpt mig otroligt mycket. Jag har absolut inget emot dem. Däremot vet jag ju att City köper in många stora spelare och har det arbetssättet. Men det är klart, fortsätter jag att sätta bicykletor, ribba in, ska det nog ordna sig till sist, säger Guidetti.

Publicerad 2011-04-28 kl 13:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto