Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Guidetti kan hamna i Serie A: "Napoli, Sampdoria, Roma och Fiorentina intresserade"

Foto: Scanpix

John Guidetti.

John Guidetti kan hamna i serie A.

Hans agent Per Jonsson har en italienska kollega som jobbar för det.

- vi är väldigt glada över att jobba med honom, säger Jonsson till fotbolllskanalen.se.

Tidigare under måndagen skrev fotbollskanalen.se om att Manchester City inte bestämt sig kring John Guidetti som gjorde stor succé i Feyenoord under säsongen.

Allt bestäms i början av juli då svensken ska träffa City:

- Han ska precis som de flesta andra spelarna samlas i Manchester i början av juli,. Då kommer vi att göra en bedömning av hans fysiska status och ta ett beslut om hur vi går vidare nästa säsong, säger klubbens presschef Simon Heggie.

Fotbollskanalen.se har tidigare skrivit om att både Borussia Dortmund och Borussia Mönchengladbach varit i kontakt med Manchester City om att köpa svensken och att man talar om en köpesumma kring 7-8 miljoner euro vilket är mellan 64 och 73 miljoner kronor.

Nu kan fotbollskanalen.se även avslöja att flera italienska storklubbar är intresserade av Guidetti och att svensken även representeras av den italienske agenten Roberto de Fanti. I fredags träffade de Fanti Fiorentinas sportchef Daniele Pradé. Andra klubbar som visat intresse är Napoli, Sampdoria och Roma.

- Jag kan inte säga något om det här till media, säger de Fanti när fotbollskanalen.se når honom.

Per Jonsson har länge jobbat med John Guidetti och har kontrakt med anfallaren även 2012 och på frågan om Roberto de Fanti fått mandat att av Jonsson att representera Guidetti säger han:

- Ja, det har han fått. Vi har tecknat ett avtal och vi är väldigt glada över att jobba tillsammans med honom. Han är väldigt seriös och respekterad.

Roberto de Fanti är Fifa-agent och jobbar mest med italienska storklubbar och spåret är att serie A, något som familjen Guidetti med rötter i Italien gärna ser. Uppgifter till fotbollskanalen.se gör gällande att pappa Mike Guidetti varit i kontakt med flera italienska agenter för att få till en flytt:

- Det är många rykten, säger Mike Guidetti och skrattar.

I italiensk press är det en del om John Guidetti just nu och fotbollskanalen.se erfar även att det finns andra personer i Italien som utger sig för att vara John Guidettis agent. Bland annat Carlo Cavalieri som också är Fifa-licensierad agent.

Publicerad 2012-06-25 kl 19:26
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons