POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Guidetti om klubbvalet: "Skriver inte på ett tomt papper och flyttar till Island"

John Guidetti hälsade på Emir Bajrami i Twente – sedan var snacket i full gång.
- Jag träffade en polare bara, säger Cityanfallaren till fotbollskanalen.se.

Det var i förra veckan som den 19-årige talangen siktades i Holland ihop med kollegan från U21-landslaget, Emir Bajrami. Enligt Guidetti ska blixtbesöket hos Eredivisie-klubben inte tolkas som att han laddar för en flytt till Enschede.

- Folk vet väl att mitt kontrakt går ut och såg antagligen mig och Emir ihop. Då lade de säkert samman ett och ett, fast att det inte fanns något där. Vi är kompisar helt enkelt och nu passade jag på att besöka honom när det var träningsledigt i Manchester. Om folk säger att Twente är intresserat blir jag glad, men det är ingenting som jag har hört, säger Guidetti till fotbollskanalen.se.

Men det vore ett bra steg?
- Det vore en fantastisk flytt. Men de måste ju vilja ha mig också.

Vad händer framöver då?
- Jag vet inte, jag krigar på bara och förhoppningsvis öppnar sig några bra alternativ för mig så småningom. Men jag kan inte påverka det utan måste jobba vidare varje dag på träningarna.

Hur ser situationen med City ut?
- Allt är öppet fortfarande. Mycket kan hända inom ett par dagar när det gäller fotboll. Men farsan och Per (Jonson, agenten) har koll på det där. De säger till när det är något viktigt som händer, och så fokuserar jag på att sparka bollen i mål så länge bara.

Om det fanns något konkret skulle du ha koll?
- När något är jättenära vet jag det till hundra procent. Jag skriver ju inte på ett tomt papper och bara lämnar iväg det, så att man sedan får köra med UV-lampa och upptäcka att man gått till en isländsk klubb. Det händer inte. I slutändan är det ju ändå mitt beslut, säger Guidetti.

Publicerad 2011-05-20 kl 11:47
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå