Guidetti räddade poäng åt City mot Ajax

John Guidetti räddade en poäng för sitt Manchester City mot Ajax i en turnering för akademilag.

Enligt rapporten från Ajax hemsida kvitterade svensken John Guidetti till 1-1 mot Ajax på straff efter 60 minuters spel när de båda akademilagen ställdes mot varandra. Ajax tog ledningen redan i den tionde minuten, men när man sedan fick John Kappelhof utvisad var det Guidettis tur att glänsa med en välplacerad straffspark som räddade en poäng för engelsmännen.

Matchen var en av många möten i turneringen för akademilag som spelas i Holland. Andra lag vars talanger deltar ska vara Chelsea, Liverpool, Celtic och Sporting Lissabon.

Publicerad 2010-11-11 kl 21:12